IMG_0730.jpg

Sanaton päätös yhteisestä yöstä oli tehty jo, kun suutelimme ensimmäisen kerran. Mutta silti jännitti niin, että sydän nousi kurkkuun, kun levitimme vuodesohvan ja petasimme. Tuntui mahdottomalta riisuutua Jarkon nähden, joten livahdin vessaan vaihtamaan yöpaidan ja pesemään hampaat ja kasvot. Avasin lettini. Seisoin pitkään paikoillani, hengittelin syvään ja katsoin itseäni silmiin peilistä. Lopulta tulin ulos ja kävelin hänen luokseen kuin ujo neitsytmorsian. 

Jarkko koski olkapäätäni, silitti tukkaani päälaelta pitkälle selkään. "Sinä oot niin kaunis, niin seksikäs", hän sanoi hiljaa. Olin niin pois tolaltani, etten pystynyt vieläkään katsomaan Jarkkoa, vaan räpyttelin ripsiäni poskillani. Jarkko tarttui varoen leukaani ja kohotti kasvojani. Avasin silmäni, nostin katseeni hänen silmiinsä ja upposin niihin. Hänen silmissään oli yhtä aikaa surua ja hymyä, intohimoa ja epävarmuutta. Minun silmissäni paistoi paljaana ja hurjana rakkaus, jonka olemassaolon olin yrittänyt kieltää yhdeksän kuukautta - itsepintaisesti ja turhaan. Kun hän veti minut syliinsä, me vajosimme hengästyneisiin suudelmiin kuin pyörteeseen, kuin kuohuvaan koskeen. Hän riisui minut, ja minä hänet. Hän nousi päälleni ja tuli sisääni. Halusin häntä niin silmittömästi, niin sokeasti. Ja me rakastelimme, rakastelimme ja räjähdimme orgasmiin nopeasti, rajusti, jumalaisesti. 

Myöhemmin makasimme vierekkäin kyljittäin. Katselimme onnea ja rakkautta toistemme silmissä ja tunsimme häikäistynyttä ihmetystä.