IMG_2440.jpg

Luen Anaïs Niniä ja mietin, miksen itse kirjoita enempää seksistä.

Jarkko ja minä olemme parhaimmillamme, kun rakastelemme. Meillä on usein väärinymmärryksiä ja riitoja, emmekä aina innostu samoista asioista. Olemme huonoja puhumaan ajatuksistamme ja tunteistamme. Mutta kun hän riisuu minut ja ottaa minut, se on puhuttelua, se on ilmaisua. Ymmärrämme toisiamme heti, kun hän tarttuu tiukasti tukkaani ja vetää pääni taakse, puree huuliani - heti kun iho koskettaa ihoa, heti kun hän on sisälläni.  Silloin ei ole epävarmuutta, ei eilistä, ei huomista - on vain Jarkko ja minä siinä hetkessä.

Pidän siitä, kun hän tulee ensimmäisen kerran sisääni.  Hän pysähtyy hetkeksi ja katsoo minua. Hänen omissa silmissään häilähtää verhoutunut ilme, hän on juuri katoamaisillaan omaan nautintoonsa, mutta pakottaa itsensä takaisin ja etsii silmäni. Tähän viimeiseen tietoiseen katseeseen ennen seksiä tiivistyy koko rakkautemme. Sitten minuus katoaa ja tietoisuus saa mennä. Yhteinen nautinto vie meitä kuin myrskytuuli.

Kaiken epävarmuuden jälkeen, riitojen ja draamojen jälkeen meillä on vielä tämä. Aina tämä. Tämä täydellisyys, jolla ruumiimme yhtyvät, tämä lämpö, tämä jumalainen hurmio. Hän omistaa minut ja minä hänet.